© Helena Sundin ♥

Alla inlägg under oktober 2010

34.

Av Helena Sundin - 15 oktober 2010 09:42

  

Av Helena Sundin - 15 oktober 2010 09:13

Sitter på skolan, kunde haft sovmorgon idag men inte då åkte ju såklart hit som vanligt jag. Men egentligen gör det inte så mycket. Skönt att bara äta världens största macka och sitta i grafsalen också med massa trevliga mp09 flickor. Vi lyssnar på Emil Assergård eftersom folket här inte visste vem det var utan bara jag och Mimmi som satt och hojtade på om olika låtar som skulle spelas haha. Förövrigt fick jag se mina första snöflingor idag, dom var små och få men jag såg dom och de är det som räknas! Känns som om dagen kommer gå långsamt, men som tur är så slapp vi den drygaste lektionen eftersom vi var klara! Nu babblar jag bara på för att fördriva tiden, nu har vi hittat någon ny musik på youtube så nu sitter alla flickor och diggar med, klappar händerna och knäpper med fingrarna, skrattar och säger ”åh vilken röst” ”åh va fint” osv. För jäkla trevligt har vi det i alla fall (:

Av Helena Sundin - 14 oktober 2010 16:53

Jag blev så avis alldeles nyss, älskling skrev ett sms och berättade att det snöade där han va just nu. Usch va orättvist jag tyckte det var, jag vill också se snö, höra hur det knarrar under fötterna och fånga snöflingor med tungan!

 

  

Av Helena Sundin - 14 oktober 2010 16:44

Bilden får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Helena Sundin

Av Helena Sundin - 14 oktober 2010 09:48

  

  


Bilden får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Helena Sundin

Av Helena Sundin - 14 oktober 2010 09:33

Att man håller på att blåsa bort det första man gör när man kliver ut genom dörren är inte direkt det uppvaknandet man hade väntat sig. Drog mig till tjugo i åtta imorse framför tv:n innan jag orkade kliva upp för att göra mig iordning. Och som alltid tog jag en cigg på balkongen innan jag traskade ner till bilen för att åka på skolan, och när jag slår upp balkongdörren möts jag av världens jäkla storm. Löv, grus, grenar och allt annat som legat löst på backen virvlar runt i blåsten och väcker mig ur dvalan jag traskade runt i. Satan vilket väder det är ute idag alltså, va det värsta jag sett. Är otroligt tacksam över att jag hade möjlighet att ta bilen imorse, för om jag hade gått hade jag blåst bort för längesedan. Vart tog den där snön vägen som alla talade om skulle komma inatt? nej den blåste troligen bort den också haha, jag som hade intalat mig om att det skulle vara lite vitt ute när jag vaknade men inte då. För jag längtar lite efter snön, jag vill att det ska knarra sådär mysigt under fötterna när man går ute, men det verkar som om lilla jag får vänta ett tag till på det.


Nu sitter jag i alla fall på skolan, hade mentorstid imorse och vi fick veta betygen på APU veckorna, toppbetyg hej glad tjej! Eftersom jag var, hm hur ska man säga, ledare eller chef kanske var ett bättre ord fick jag höra vad resten av gruppen satt för betyg på mig också. Inte ordagrant utan mer i helhet, och jag hade blivit finast omtalad av resterande personer i min grupp enligt Maria och hon var jätte glad. Och det värmde verkligen i hjärtat! Nu sitter jag och försöker få tiden att gå eftersom fotolektionen börjar först tio över tio eller något liknande.


Hjärtat kommer hem idag också, och som jag har saknar honom. Helt sjukt att man kan sakna en person så mycket på bara en dag, men kan tänka mig att det beror på att jag är så van vid att alltid ha honom i närheten. Kommer han hem innan jag slutat skolan så har han lovat att komma hit och säga hej, så jag har i alla fall något att se fram emot :)


puss

Av Helena Sundin - 13 oktober 2010 23:59

 

 

Har försökt somna i någon timmes tid nu men det verkar hopplöst, älskling sa god natt vid halv tolv tiden. Han ringde även vid nio tiden när han hade parkerat för natten, vi talade i ungefär en timmes tid om allt möjligt mellan himmel och jord. Kändes bra att prata med honom en stund innan jag skulle sova, dock känns det alldeles för tomt för att jag ska kunna somna nu. Håller tummarna för att jag ska bli super duper trött så jag inte klarar av att hålla mig vaken, för somnar jag inte snart kommer jag få kämpa mig igenom morgondagen. Och den vill man ju inte missa eftersom vi har foto hela dagen! Jag ska koka mig en kopp T nu och förhoppningsvis ska jag kunna somna om någon timme, om inte lär det märkas här haha.


Bilden får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Helena Sundin


puss





Av Helena Sundin - 13 oktober 2010 20:37

Det börjar kurra sådär obehagligt i magen, kanske dags att fixa någonting att äta snart? Dock vet jag att smärtan och obehaget i magen inte bara beror på hunger. Största boven i dramat är troligen den att hjärtat inte kommer hem inatt, utan jag ska sova ensam i lägenheten en hel natt för första gången. Kommer troligen sova framför tv:n eftersom jag inte tycker om att sova i sängen ensam..

Presentation

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards