© Helena Sundin ♥

Alla inlägg under oktober 2010

Av Helena Sundin - 25 oktober 2010 19:28

Nä nu är det dags för en varm kopp T innan jag slår mig ner och redigerar bilderna som har tagits under kvällens gång, emellan mina små shoppingvändor. Blev förbannad på nelly.com efter ett tag för sidan jävlades så tack vare det lyckades jag slita mig där ifrån. haha, tragiskt.

 

Men som sagt nu ska jag dricka T och kanske ta mig ett bad också innan jag slår mig ner och börjar gå igenom dom bilderna som jag tagit. Skulle behövt göra käk också men känner mig inte allt för sugen eller peppad för det så det får helt enkelt vänta ett tag till!

Av Helena Sundin - 25 oktober 2010 17:48

Usch, det är farligt när höst & vinter reorna börjar att sätta igång. Nu sitter jag uppslukad av den enorma rea som härjar på nelly.com, man vill ju ha allting. Får se om jag kanske unnar mig någonting, finns klänningar för 99 kronor och skor för 149 kronor vilket enligt mig är helt sjuka priser.

Den där idéen om att ta massa kort får faktiskt vänta ett tag, för nu lär jag hänga här i någon timme och granska varenda liten grej som är på rea. haha.

 

puss

Av Helena Sundin - 25 oktober 2010 17:25

Nu är man äntligen hemma i lägenheten efter en heldag på skolan, känns att den börjar tära lite på en nu så att det är lov nästa vecka gör inte mig någonting överhuvudtaget faktiskt! I alla fall så har jag nyss kommit ut ur duschen, ska strax rigga upp kameran och leka lite. Känns som om det är en evighet sedan jag verkligen fotade någonting “genomtänk” önskar att det blev mer av det. Men tiden räcker inte riktigt till för allting man vill göra. I vilket fall som helst så håller jag tummarna för att jag får pengar av alla i familjen min i julklapp, för något annat önskar jag mig inte, och när jag håller på att spara ihop till en kamera kan varenda öre vara behövligt! Och när den kameran är min lovar jag verkligen att ta det här med fotandet på mer allvar, då får det liksom lov att finnas tid, för annars känns det som om jag inte kommer utvecklas, och det vill man såklart göra när det gäller ett ämne som man brinner för. Jaja nog babblat om det, jag lovar i alla fall en hög med bilder under kvällens gång (:

 

puss

Av Helena Sundin - 25 oktober 2010 15:15

Idag kommer det bli massa bloggande!

Ensam hemma eftersom hjärtat jobbar så :)

Av Helena Sundin - 23 oktober 2010 17:04

When i see your face

There’s not a thing i would change

Cause you’re amazing

Just the way you are

 

    


 

Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Helena Sundin

Av Helena Sundin - 22 oktober 2010 11:18

Vi var nyss iväg och käkade, och påvägen tillbaka till skolan kom vi att tala om julen. Så nu sitter vi i fotodatasalen och lyssnar på julmusik, sjunger med och det känns som om humöret liksom steg från helt okej till toppen på en sekund.

Jag vet inte men julmusik får det liksom att sprudla i kroppen! Gud vad jag längtar till första advent, när man får börja pynta och baka och känna den där mysiga känslan krypa i kroppen! 


  

Av Helena Sundin - 22 oktober 2010 11:04

Fy bubblan va kyligt det börjar bli ute, överallt snackar folk om snö men inte finns det någon snö på marken i kramfors inte. Varje morgon skyndar jag mig till fönstret för att se om det ligger något fint vitt täcke över marken och taken men icke. Jag kommer troligen få hjärtsnurr den dagen det ligger ett där. Hinner det inte komma någon snö tills den 4:e så får jag förhoppningsvis se det när jag ska upp till junsele för att besöka tandläkarn. åh va jag inte vill till tandläkarn, fick panik igår när pappa berättade att jag hade fått en kallelse eller vafan det kallas. Nu kommer jag gruva mig tills det är över! Men det är ju sista gången jag får gå dit utan att behöva betala så lika bra att göra allt nu så man kanske slipper gå dit massor sen när det kostar en halv förmögenhet. puss

Av Helena Sundin - 22 oktober 2010 09:23

Nog för att det kändes vemodigt att stiga upp ur sängen imorse så gjorde jag det ändå, jag kände att jag inte klarade av att ligga hemma i sängen en dag till. Jag klädde på mig, sminkade mig och var ut och rökte en sväng. Kylan som slog emot mig när jag öppnade balkongdörren var hemsk, så jag smyglånade hjärtats mössa eftersom mina öron höll på ramla av och jag hittade inte min. Dock var väl det tur, för jag hade sett bra rolig ut om jag hade kommit i en knallblå mössa till en röd jacka, snacka om att missmatcha färger haha. Dock gillar jag inte hjärtats mössa heller men det är bättre än inget, och jag vill hemskt gärna behålla öronen på huvudet!

Presentation

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards